Till vår nya webshop
Senaste Nytt!
Kundinformation
    läs mer >>

Hudvård & hygien

 

 

Classic Ayurveda Hårvård

Classic Ayurveda Shampoo  

Vi är mycket glada för detta shampo. Det är milt och effektivt, med amalaki, neem och andra ayurvediska örter. Med ekologisk mandelolja Det är certifierat som kontrollerad naturkosmetik med den märkning (BDIH, kontrollerad naturkosmetik) som används av Dr Hauschka, Weleda och andra kvalitetsföretag. Troligen är detta det bästa ayurvediska schampo som finns på marknaden. Ger ett behagligt skum. En erfarenhet är att det inte behövs balsam efter, Vata-håret blir mindre flygigt.

Classic Ayurveda Fuktighetskräm 

För normal och oljig hud, med Aloe och Neem. BDIH-certifierad naturkosmetik, en av de bästa tyska märkningarna för hudvård.

Classic Ayurveda Anti Age 

För mogen hud (visst låter det vänligt när de skriver så). Med Lotus, Ros och Amla. BDIH-certifierad naturkosmetik, en av de bästa tyska märkningarna för hudvård.

 

Övriga hygienprodukter

 

 

Ayurdent tandkräm

Ayurvedisk tandkräm med över 20 olika örter och oljor. Fräscht lite starkare örtkryddig, känns verkligen som Äkta Vara. Löddrar inte, mycket dryg, ger en känsla av att hela munnen desinficeras. Innehåller inget syntetiskt konserveringsmedel, skummedel, eller fluor och naturligtvis inte SodiumLaurylSulfat. 

Apeiron tandkräm

Ayurvedisk tandkräm från Auromere, med 24 olika örter och oljor. Fräscht örtkryddig, känns verkligen som Äkta Vara. Löddrar inte, mycket dryg, ger en känsla av att hela munnen desinficeras.Innehåller inte skummedel, tensider eller fluor. Innehåller naturligtvis inte SodiumLaurylSulfat. 

Tungskrapa

Tungan speglar bl a renheten i dina inre organ. Rengör tungan direkt när du stigit upp. Tungskrapan är behagligare, effektivare och mer hygienisk än en tandborste.

Chandrika

Mysore Sandal

En annan populär ayurveda-tvål. Sandelträoljan är antiseptisk och motverkar uttorkning av huden. 75 gram.

 

Ayur-Veda AB e -post: info@ayur-veda.se Postgiro: 77 27 96-9
Box 78 Fax: 0433-10492 Bankgiro: 5450-4915
285 22 Markaryd Tel: 0433-10490